Chladná láska....

Chladná láska....

Anotace: Klukovi kterému jsem tuto básničku psala jsem věnovala kus svého srdíčka...a taky tři měsíce svého života...tři měsíce lásky...ano...miloval mě,ale neuměl mi to dát na jevo a místo toho měl narážky,které hrozně ubližovaly...já už to pak nezvládla...

Řekneš něco pěkného a u srdíčka je rázem krásně,
Kdybych měla o Tobě psát,
Tak ne jen veselé,
Ale i smutné by byly ty básně.

Mám tě ráda strašně moc,
Ale máš mě pořád stejně rád?
Rád stejně,
Jako tenkrát tu noc?

Noc,kdy zeptala se,
jak to s námi bude dál.
Já řekla zkusíme to znova,
Když sis chtě,nechtě mé srdce bral.

Kde jsou slůvka lásky:
Miluji tě.Co bych bez tebe dělal?
Řekni,kde jsou teď ta vyznání?
Musím uznat,
Že někdy mi tvůj přístup ke mně
Dosti hrůzu nahání.

Řekni pohladíš mě ještě někdy po tváři?
Políbíš mou dlaň?
Někdy mi příjde,že si lovce
A já jen bezmocná laň.

K čemu stříbro?
K čemu zlato?
Když slovo „Miluji tě „ je to co by doopravdy stálo za to.

Proč už to neřekneš ?
Necítíš co?
Já tě totiž miluju.
Proč ten pocit,že od tebe se stále více vzdaluju?

Snad je to jen pocit
A ty ve mně uvodíš to co před tím
Snad si uvědomíš co pro mě znamenáš
A já pro tebe nebudu už jen bezsmyslný stín.
Autor Ms.Lonely, 11.07.2006
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle básen vystihuje můj momentální krizový stav s mím přitelem, dávám 100

12.07.2006 20:21:00 | Monass

Chytá to za srdce, ale... tohle není poezie

12.07.2006 00:53:00 | ramphastus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí