Osamělý poutník

Osamělý poutník

Anotace: Takhle si možná člověk občas přijde, že je prostě ,,sám"...

Lásku nezná, nemiluje,
Putuje stále dál a dál,
sám se sebou spokojený,
nemá nic, co by si přál.

Kráčí světem bez starostí,
nestará se, co bude zítra,
nemá starost o bydlení,
či dožije-li se jitra.

Lásku, tu dávno nehledá,
jeho city leží ladem,
kdesi v hloubi jeho srdce,
pod tlustým pevným obalem.

Kolem něho pusto, prázdno,
srdce z ledu, city nemá,
o ostatní nejenví zájem,
soustrast se též vytratila.

Do bot mu teče,
protivítr na cestě fouká,
jemu to je ovšem jedno,
že se ho nikdo nezastane.
Autor Richard LaFontaine, 12.07.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí