Růže

Růže

Zažila opravdovou lásku,
pocítila dotek na své kůži,
poznala ten krásný pocit,
jaké to je dostat růži.

Přivoněla si jen krátce-
růže jemná jako ona sama,
panensky čistoá a bez trnu,
krásná svěží jak slunce zrána.

Se stonkem pevným jak její odhodlání,
nezlomeným jak doposud její srdce,
s rozkvetlou krásou sobě vlastní,
jak její štěstím rozzářené líce.

Ten květ se vryje do paměti,
jak přirovnání růže k její kráse,
půvabná víla na letní louce,
spíše šarm princezny zdá se.
Autor Richard LaFontaine, 12.07.2006
Přečteno 634x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Líbí se mi to,ale jen něco.Ne jako celek.Jen některé přirovnání ...

14.07.2006 15:31:00 | mateska

Hey, czechi, tuta je Výborná s Velkym V:))

13.07.2006 17:22:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí