Jsi pryč...?

Jsi pryč...?

Anotace: Smutné když siuvědomíte že ten komu jste věřili Vás oklamal:(...

Vědět že Tvé oči nelhaly
poznat Tvou duši černou
to jen hvězdy zase padaly
a tys využil dívku kdysi věrnou

Rozplynul ses jak dým z cigaret
jak duha když déšť ustal
tak proč chci znovu uslyšet
tu pohádku cos mi šeptal?
Autor Mag Dí, 12.07.2006
Přečteno 449x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je život,
ľudia odchádzajú,aj prichádzajú
a čas je najlepší lekár...

12.07.2006 17:45:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí