Pár jahod

Pár jahod

Anotace: ***

Pár jahod na těle roztoužené krásky,
otevírat zapovězené dveře jedné lásky,
pád borůvek vpletených do nádherných vlasů,
procházet po rozpáleném poli pšeničných klasů.

Pár kapek bílé smetany na krásném bříšku,
pálit za sebou mosty přitom vyset na křížku,
dva kopečky šlehačky na bosých chodidlech,
prodělávat kvůli lásce neslyšitelný výslech.

Jen několik okamžiků líbat prsty pokryté sametem,
dívat se do očí potažených bílým závojem,
kochat se smíchem a radovat se z lásky,
jen několik okamžiků líbat rty nádherné krásky.
Autor Láďa, 12.07.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí