Kočičí touha

Kočičí touha

Anotace: Myslím, že to známe všichni.

Pohlaď kočce uši
a prohrábni jí pesíky,
ať ví, co se sluší,
ona políbí Tě na rtíky.
Co když jde o kočku dvounohou,
která to nemá ráda?
Pak rozepni sponku kovovou
a olízni jí záda.
Ona zná to, co ji souží,
a nedovolí jít za pas,
i když po tom moc touží
zdá se jí to být trapas.
Lásko má, krásou zvící,
prosbě mé snaž se vyhovět,
rty přisaj k mé líci,
na otázku dej mi odpověď.
Ústa Tvá s barvou růžovou
jsou snad zdrojem nákaz?
Nejsou a ani nemohou
tak proč je nad nimi zákaz?
Autor George Baker, 09.01.2005
Přečteno 629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí