Z kapek mojita

Z kapek mojita

Anotace: -

Hádě se svíjí za srdeční bránou
na klikatý čáře mojí kůže
Tančím v opojném rytmu
salsa mi v žilách kluše
Jsem smyslnosti něhou
na tvářích červená mi růže


Za klokotavým tepem
podpatky klapou párový part
Pohledy očí vsakují
touhu, co z tónů běhá
Tvá ruka s mou se splétá
Z pod drápků kočičích
na klopu Tvého saka
hravost přenáším
vím...


že rtěnka má Tě láka


To mojito má lásko
dnes nějak zvláštní chuť

Autor labuť, 24.10.2011
Přečteno 453x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, casla, Liška76, Jakule, E.T.Jane, Maryje..., jvacl, CULIKATÁ, TetaKazi, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí