Stráž

Stráž

Anotace: čestná i ta nečestná...

Chci držet stráž nad řekou Tvých snů
a stříhám metr těch zbývajících dnů,
až zase vidět Tě budu moci
a dotýkat se Tvého těla v noci,
když hvězdy vyjdou, měsíc svítí,
pak dotknu se Tě tou kouzelnou nití.
Zlatou nití ze skříně,
my koupeme se ve víně.
To víno z láhve značky Levná
odkapává na Tvá prsa pevná,
já chci je líbat,
chci je sát
a pak i s Tebou umírat.
Autor George Baker, 09.01.2005
Přečteno 549x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí