Procitnutí

Procitnutí

Anotace: Protři si oči a umyj si tváře, to až to přijde zase a budeš hledat světlý chvilky v tom dnes zmařeným čase, bylo to hezký někdy taky a pak už jenom smutný, avšak pro život jsou i černý mraky potřebný a nutný.

Dneska si říkám, jak jsem jenom mohla,
zamilovat se do Tebe,
co sem tím chtěla a co sem tím zmohla,
srdce mě s toho zazebe.

Jseš falešný hráč na naší pouti,
neumíš dávat, jenom bys chtěl brát
a myslíš, že se z toho zhroutím
a nebudu se smát.

Tak omyl chlapče, má láska už tu není,
nemiluju Tě a nechci nikdy víc,
přeji si, ať brzy přijde zapomnění
a nemusím Ti jíti vstříc.

Dala jsem všechno, co jsem jen měla,
jen slaboch by však litoval,
ústa ač na čas oněměla,
donutil život jíti dál.

Jak zaslepen je člověk láskou,
a chyby druhých nevidí,
oči jak zavázané páskou
o leccos pohled ošidí.

Tak dnes už vidím a nemusím mít brýle,
jaký si a že mi za to nestojíš,
hledám si lásko nové cíle,
se mnou už život nespojíš.
Autor grázlík, 12.07.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí