Sbohem

Sbohem

Anotace: ...myslím to vážně...

Během chvíle se sen rozplyne.
Já snila dlouho
o to více bolí pravda dne.
Už nemám nic,
nemám žádný sen
přerušil jsi nit,
zbývá rozloučit se jen.
Dal jsi mi sbohem už dávno.
Já naivně věřila dál.
Je to poslední ráno,
kdy dopadne na polštář kapek pár.
Už i já říkám
...sbohem
Autor marllichy, 12.07.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Milé. Do naivity se ti vloudila chyba.

12.07.2006 22:04:00 | weitinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí