Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: -

Zákázaná láska?  To je tragédie!

jen bolavou rozkoš může dát

smutek do srdce se vpije

a nevyhraje, kdo má rád

 

Myšlenky na něj či na ní

jsou katem tvým

svědomí tě haní

a ty se chceš vzdát po dobrým

 

Ty skládáš všechny zbraně

ale tvé tělo nahé zůstává

stojíc přímo proti ráně

ten druhý zas vše dostává

 

Kdo ví, možná žil si právě pro ty chvíle

i když sis srdce poranil

uznej, že vážně bylo ti mile

když jsi se tomu podvolil

 

A že pláč ti jen zbyl?

No tak se hned nelekej!

Někdo kdo měl tě rád, tu byl

a jiných příjde habaděj..
Autor Kite.Kat, 25.10.2011
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, modrá...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí