Chci a nechci

Chci a nechci

Anotace: Má láska je silnější než skála, mou lásku by si každá dívka přála, má láska...

Má láska je silnější než skála,
mou lásku by si každá dívka přála,
má láska nemůže být silnější,
než je moře na světě nejhlubší.

Samou láskou létám ke hvězdám,
jenž ve Tvých očích nalézám,
ty, které mi nyní zalhaly...
hvězdy z nebe padat začaly.

Zkouším je zachytit,
zkouším to přejít,
ale je to těžké,
když ho milujete,
i když je prevít.

Ne ne nikdy Tě nedokážu opustit,
nikdy nikdy Ti to nedokážu odpustit,
nikdy nikdy Tě nechci ztratit,
ne ne nikdy, ne ne nikdy!

A nikdy nikdy Tě nenechám u dveří stát,
nikdy nikdy Ti neodpustím, že jsi srab,
nikdy nikdy Tě nepřestanu milovat,
ne ne nikdy, ne ne nikdy!

Má láska se opět dotkla hvězd,
je to snad od Tebe další lest?
Má láska je jako plamen žhavá,
co neustále Tvé jméno volá.

Zkouším je zachytit,
zkouším to přejít,
ale je to těžké,
když ho milujete,
i když je prevít.
Autor Amable seňor Marek, 27.10.2011
Přečteno 517x
Tipy 6
Poslední tipující: To je ONA, wendy.poezie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí