Řekni mi lásko

Řekni mi lásko

Anotace: nevim co bych tady mela napsat jen jedno ze na nektere otazky je lepsi nehledat odpovedi

Řekni mi lásko,kde ty domov máš,
no tak,řekni mi,kde přespáváš?
Řekni mi lásko,kam ty cesty vedou,
řekni mi že lehčí je jít ve dvou.

Pohádku rozdávám na počkání
pohádku o které ty sníš
pohádku jež není zdání
pohádku v kterou nevěříš

potkám tě a ty hlavu stočíš
potkám a ty nevidíš
potkám tě a ty jen mlčíš
potkám a ty neslyšíš

Šeptala si sladká slůvka
oplácel jsem tak moc rád
v život jsi zas uvěřila
já chtěl tě jen milovat

Věř mi,nikdy jsem ti nelhal
věř mi,pravdu v očích uvidíš
věř mi,teď nevím proč jsem tak jednal
věř mi, a zvony uslyšíš

Řekni mi lásko,proč zvon ozývá se kostelem?
Řekni mi,kudy to ještě prolezem??
Řekni mi lásko,proč ledy tají?
Řekni mi,proč se lidé tajemní zdají?

Vadili nám stejné změny
Snily jsme si stejné sny
jeden v druhém chybu hledal
Já měl důvod a co ty?

Řekni mi lásko...
Nebo víš co?MLČ!
Nechci na tyto otázky odpověď znát,
dál budu snít,plakat a tiše si přát...
Autor 89Rosa, 14.07.2006
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná, bezva rytmus, přesně takovéto díla se mi líbí, celkem dobře by se dala zhudebnit, fakt pěkné ... a textově je to poměrně na dosti slušné úrovni ... =))

15.07.2006 16:04:00 | Miro Sparkus

téma moc pěkné, ale nesedí mi to zpracování veršů, přesto: líbí se mi začátky zdůrazněné opakováním

14.07.2006 21:16:00 | ni.va

otázky na které člověk radši nechce znát odpověd.. moc krásná básnička.. líbí se mi:)

14.07.2006 19:59:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí