Chci se odpoutat....

Chci se odpoutat....

Anotace: ...............

Už jen svíčka bez knotu,
připomíná mi tvou lásku a mou tesknotu.....
Náš sen rozplývající se v lesklém oku
se slzou opouští tiše linoucí se slanou stoku,
pryč s pohádkou pro děti,
která konči hořkou příchutí...
Autor Julia, 15.07.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň je hezká a výstižná-jen příliš krátká na můj vkus.

22.07.2006 11:03:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí