Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ...A přesto je často vědomě vyvoláváme...

Nitku k nitce, stín ku stínu,
Přes zkřehlé prsty a navzdory únavě,
Spřádám měkkou pavučinu,
Vzpomínkám vstříc srdce tváří se churavě.

Proklínat minulost, povznést se nad úzkost,
Když duše ztrápená má šrámů právě dost!
Uchopit přítomnost, zúročit budoucnost,
S falešnou jistotou přes propast přejít most...

Přes zvláštní plamínky, když vracím vzpomínky,
Nešťastné myšlenky mrazí jak zimnice,
Místo slz cinkají duhové kamínky,
Kdy jen už se Smrtkou protančím střevíce?
Autor Algernoon, 15.07.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto úžasné, tohle mi sedí, možná díky rýmům v druhé sloce a té spádovitosti mě to tak chytlo

15.07.2006 12:33:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí