Údiv blázna

Údiv blázna

Anotace: Jak ten čas jde a jde.

Vzpomínám si
já i dnes,
když spolu jsme šli deštěm, tmou.
Splav u nás šuměl prudce,
já jsem Tě držel v ruce
svou.
Hodiny stále jdou,
jen já jdu dál tou tmou,
stojím tu sám
jak blázen,
který se bál
a stiskl Tě v náruč svou.

Vzpomeň si také
jak já dnes,
bez Tebe chodím deštěm,tmou.
Splav už nešumí prudce,
já Tě nedržím v ruce
svou.
Hodiny stále jdou,
jen já jdu dál tou tmou,
stojím tu sám
jak blázen,
který se bál
a stiskl Tě v náruč svou.

Vzpomenem si
někdy zas,
že jsme šli spolu deštěm tmou?
Jak náš splav šuměl prudce
a já Tě držel v ruce
svou.
Hodiny stále jdou,
oba jsme prošli dál tou tmou,
teď stojíme sami
jak blázni,
kteří se báli,
ač stiskli se v náruč svou.
Autor Jan Urban, 10.07.2004
Přečteno 1206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Opakuje se to jako tikání hodin a tím se to vrývá do paměti.

21.09.2006 13:59:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí