Dej mi světlo

Dej mi světlo

Anotace: prosím

Obklopuje mě hustá temnota
je to jen iluze, klam
vždyť já to už znám
hluboce ve svém nitru vím
že temnotu Tvou porazím
otevři oči a uzříš světlo
skutečnost, kterou zachytíš
natahni ruku a dotkni se mé
Tvá temnota teď dusí mě
jsem květina a potřebuji slunce
jsi mého štěstí strůjce
tak dej mi světlo...
Autor mamina, 15.07.2006
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se líbí...krásná opravdu

15.07.2006 19:03:00 | Katka Z

Tvoja temnota
a moje svetlo?
Ešte by to niečo chcelo,
lebo ináč z toho bude šero!

15.07.2006 18:50:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí