Třeba až...

Třeba až...

Anotace: ... a konec ne a ne přijít... ...až přijde,zeptej se mě na co myslím... (to jen,že by to tak pěkně navazovalo)

Třeba se sejdem na výletě,
na podzim, v zimě,
nejlíp
v létě.
Třeba se sejdem na parketu,
na chvíli krátkou,
krátkého
letu.
Třeba spolu zahrajem pár tónů
v rytmu duší,
co hleda'j
cestu domů.
Třeba budem' jen sedět tiše,
necháme mluvit oči,
necháme mlčet
klišé.
Třeba až toho bude moc
zůstanem ležet vedle sebe
zůstanem ležet
celou noc.
Na zemi spadlí
z čistého nebe.
Autor stepy, 10.01.2005
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí