Pro neznámou

Pro neznámou

Anotace: ...

Rád bych poznal Tvoji duši, která mé je podobná,
určitě Ti to moc sluší a budeš krásně lahodná.
Polibkem Ti říkám krásko, nevidím však Tvoji tvář,
rád bych říkal moje lásko, tak se na mě hezky tvař.
Přivinout Tě k svému tělu, políbit Tě na tváře,
pohladit Tě v správném směru a zahrát si na žháře.
Ten který Tě rozpaluje, bude Tvoje znamení,
možná Tě to omlazuje, možná je to vábení.
Chtěl bych vábit Tvoje touhy, chtěl bych Ti hrát na dlaně,
v Tvém klíně se krásně choulit a chovat se oddaně.
Tak mi řekni, kdy Tě uzřím, tak mi řekni Neznámá,
hladit něžně slovy umím, a chci aby jsi byla má.
Autor Ďábel sám, 16.07.2006
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

kouzelník se slovy? :-) velmi přesvědčivé!

20.12.2006 20:58:00 | nehbet

líbí :-)

17.07.2006 14:12:00 | ona

...wau... :))

17.07.2006 10:13:00 | isisleo

myslím, že tím začleněním rýmů se trochu rozbíjí celkový duch básně

16.07.2006 16:50:00 | Sowak

pěkné..:)

16.07.2006 08:20:00 | Barushca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí