Jenom Ty

Jenom Ty

Anotace: tak trochu nenaplněná láska...

Létat v oblacích
mohu jen s Tebou
Tvůj úsměv na lících
je jediné co vezmu si s sebou

Držet Tě za ruku
hladit Tvé vlásky
ale já musím do mraků
vzpomínat na dny lásky

Až půjdeš k ránu spát
pak teprv Tě opustím
Tvé sny budu každou noc krást
a Tvé srdce už nepustím

V našem světě iluzí
budeme štastni
Tvá duše opět mě okouzlí
tak zavři oči a zhasni...
Autor Mag Dí, 16.07.2006
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí