Lži

Lži

Anotace: neučte

Každé tvoje slovo je
pouhá lež
ani oči přitom nezavřeš
ubližuješ lidem a
ustáváš to s klidem
nemáš city,nemáš srdce
neznáš lásku,neznáš bolest
píši tyhle řádky ne
ze zlomené lásky
ale z nenávisti k tobě
nerozumím ti,co jsi
a proč máš tenhle zlotvik,
kdo jsi,už tě neznám
už nejsi ten dobrák
jsi zrádce a chudák
zmiz od tud ať zbyde jen
vzpomínka planá slz
co k večeru tak bodá.
Autor Héďa2, 16.07.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc útočné a jen z jedné strany ...

16.07.2006 19:42:00 | Pablitofracek

Docela dobrý ale není tohle už trochu ohrátý téma. Každopádně tvoje básnička se mi líbí

16.07.2006 18:43:00 | anduine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí