nešťastná láska

nešťastná láska

Anotace: :-((

Proč mě nemiluješ?
Zamilovala jsem se do tebe…
Snesla bych ti modré z nebe…
Copak to nechápeš?

Já vím, je mezi námi rozdíl 11 let...
No a co? Komu to vadí?
Vždy´t se přeci říká:
„na věku vůbec nezáleží…“

Kdybych byla o pár let starší,
dokázal bys mě milovat?
Lásko, nebuď prosím povrchní.
Proč mě nechceš aspoň blíže poznat?

Proč mi to děláš,
proč mě tolik trápíš?
Mé srdce krvácí,
jestlipak mě někdy utěšíš?…

Celé noci pláču, pro tebe..
Lásko, miluji jen tebe…
Autor Romana666, 16.07.2006
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

trocha Cimického: obávám se, že se nejedná o nešťastnou lásku, ale nešťastný obdiv.

16.07.2006 20:06:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí