Cesta

Cesta

Anotace: No kapku kus ze mě...

Já vydal se za hlasem,
za hlasem, který nemá slov.
Za hlasem co mi bil jak zvon.
Bim Bim byl mým rádcem.

Cesta k lásce, k tobě,
byla dlouhá,dlouhá a tak zvlášntní.
Já vydal jsem se za tebou, s láskou,
s velkou vášní.

Však na vlakovém nádraží,
kde hlasy lidí hučí,
tam jsem se dověděl,
že moje cesta končí.

S kyticí růží,
sám uprostřed davu.
Stojím a nestíhám,
tok myšlenek co křižují mi hlavou.

Myšlenek zrádných a zmatených,
těch mám teď plnou hlavu,
na nejbližší slečnu mávám,
na slečnu v tomto davu.

Nechápavě pozoruje,
neví proč mávám na ni,
Ani když jí s kyticí
říkám:"Nate slečno/paní."

V očích výraz zvídavý,
jí v tu chíli vzplál,
mě oči zvlhly tak že jsem tam jenom stál,
tak tiše stál.

Odcházím ten čin mě vyčerpal,
všechnu sílu k žití ze mě někdo vysál.
Nezbylo nic než jiskra v prachu,
v všeobjímající prázdnotě.

Kdysi jsem měl hlas,
hlas co neměl slov,
měl jsem hlas co bil jak zvon.
Bim Bim měl jsem rádce...
Už ho ale nevnímám, je to podlý zrádce...
Autor Redingar, 16.07.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasim je to moc pekne zpracovane.take za 100%

17.07.2006 18:26:00 | janulinulinka

Napsal jsi to tak krásně a zvědavě něžně, moc pěkně jsi to zpracoval.Ta dáma ani neví o co přišla.Super dávám 100%.

17.07.2006 00:41:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí