Milovala..dvakrát

Milovala..dvakrát

Anotace: to je tak když někdo má rád..(komentář by byl fajn)

Ten kluk stál předemnou.
Tak jako před dvěma roky.
Ruce se mi opět třepou
a zase slyším jeho kroky.

Kouká na mě těma svýma modrýma očima
a já se snad do něj už po druhé zamilovala.
říkám si:,,Ale dyť naše láska už dávno zkončila?"
nechci..už nechci zlomit si srdce tak jako s ním jsem si ho zlomila!

jenže spousta krásných slov o tom, že mě má pořád rád..
To přeci nejde.Tohle se nemělo, už nikdy stát!
Chytil mě za ruku, a pak něžně políbil.
Moje srdce opět jasným světlem rozsvítil..

Celou tu dobu,celý ten čas..
trval tak krátce jako jeho světle hnědý vlas.
Týden nám uplynul jako voda..
a s vodou se rozplynula i ta jeho krásně hřejivá slova.

Měsíce už utekly od té doby co mě měl rád.
Smutek nesnadno zakrývám..chce se mi spát.
Autor BlackAngel, 16.07.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela se mně to líbí.. No ale ten pravopis:)

17.07.2006 21:31:00 | da hool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí