Pod láskou propast

Pod láskou propast

Anotace: Jedna z nekonečna básniček o lásce

Jako lávka co spojuje dva břehy
Je láska co spojuje dva lidi
Uprostřed lávky zlatý kruh
Není to svatozář
Navlečený prstýnek
Je moc těžký
Lávka neunese
Rozlomila se
Zlato padá
Až na dno
Kde účinkem času
Zčerná

Nehraj si na rybáře
Co z lásky spadlo
Už nevylovíš
Autor Vik, 10.01.2005
Přečteno 674x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí