Rezignace

Rezignace

Anotace: naděje, co umřela poslední

Ptám se slunce,zda je správné
v srdci Tebe mít
ptám se hvězd, co svítí jasně
zda můžu jen snít
stále do prázdna se ptám
odpovědi ale - té se nedočkám

Pravdu měls, žijeme pro život
nežijem pro lásku
pro tvář jen z obrázku
nežijem v oblacích
žijeme na zemi
nechci Tě milovat pro naději

a tak tedy sbohem...
Autor mamina, 17.07.2006
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Prožíváte?Píšete?
Ale věste k životu to patří.
Přeji Sluníčkoví den.

17.07.2006 16:25:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí