Hvězdné nebe

Hvězdné nebe

Anotace: včera jsi byla, dnes tu jsi, zítra kdo ví...

Dnes se vzdaluješ
Čím blíže mi jsi
Hvězdné nebe maluješ
Avšak mými prsty

Doprostřed galaxie
Nové znamení
Kouzlo se nerozlije
Je totiž v ní

Hvězdy ostrých hran
Do mě se zabodají
Polárku vložím na tvojí dlaň
Dnes hvězdy nepadají

Hvězdná koruna je jen tvá
Dneska jsi královnou noci
Každý z hvězdářů dávno tě zná
Tuší, že podléhá tvojí moci

Doprostřed galaxie
Prstem srdce vkreslíš
Kouzlo se nerozlije
Dávno mi nepatříš
Autor Jitka, 17.07.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí