Mořské vzplanutí

Mořské vzplanutí

Anotace: letošní léto u moře

Potápím se a lovím tu nejkrásnější mušli ze dna,
Slaná voda smívá moje tělo z toho šíleného vedra,
Sůl si hraje s mými vlasy jež spálilo horké léto,
A to pírko se vzpomínkami v loňský rok vzlétlo,

Mizím ve vlnách a nechávám se unášet kde je proud,
A plynu v dálce a v myšlenkách nechávám mysl plout,
Loudám se v řasách a hledám splín minulé lásky,
Tak kde jsi už mám od sluníčka opálené z tebe vrásky,
Autor Gamy, 17.07.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí