Až přijde čas

Až přijde čas

Anotace: následujících (zhruba 100 básní) bude o jednom člověku..on sám by věděl, kdyby tohle četl,ale to se už nestane..

Až přijde čas
na všechno krásné,
až přijde čas
na polibek černé růže,
vzpomenu, jak jsem
milovala.
Jak jsem milovala jen
jediného muže.

Zabíjí mě neznámý pocit,
že nemám tušení,
že nemám tušení
proč jsem tady na zemi.

Ale jedno vím jistě,
kvůli lásce to není.

Není mi souzeno soudit,
není mi souzeno litovat,
není mi souzeno naříkat,
odepřeno mi je milovat.

A přitom ten,
který mě měl kdysi rád
mě nechce zpět.
Jen si se mnou hraje,
se mnou a mými city,
hladí je a bodá hned.

Nesnáším se kvůli němu,
přijde mi, že mě vše kolem trestá
Chce se mi brečet a navždy
upadnout do prachu a nikdy nevstát.

Jen jeden člověk mi řekl:
Fandím Ti.
Bohužel, nejsem vítěz,
já jsem ta poražená
která milovala
a milovat bude dál
jednoho muže
který zaťal drápy
do její duše...
Autor Yves, 18.07.2006
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: AndyKo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné a smutné. Ale tak to bohužel bývá.

18.07.2006 15:16:00 | Art.Ep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí