Tanec

Tanec

Anotace: 14:24

Tanec.
Stín.
Rudé plameny.
Vůně kouře.
Sladký zpěv.
Však Srdce žal
bolí dál.
Všechny sny,
mý i tvý
na zem padají
křídla už nemají
a lásku neznají.

Divoký rytmus.
Melodie ladná.
Rozhodnutí snadná,
co sama se nabízí,
k naději vybízí,
však jen duši sápou dál.

Plameny tančí
a ty s nimi,
dřevo praská
a naše láska
obrací se v hrobě.

Chci jen být s tebou,
šeptám sám sobě
a alespoň jednou,
chci to říct tobě.

Nic se tím nezmění
a já to vím.
Jen nás to zabolí
a už tě nespatřím.

Kam si dala srdce,
když jsi mi ho vyrvala?
Proč tančíš tak prudce
a proč zpátky si mi ho nedala?

Moje oči modré žalem
topí se v černé krajině,
Nebudu předstírat,
že jsem v tom nevinně.
Můžu za to já
a dobře to vím.
Můžu za to já,
proto vše ukončím.
Autor deSolAxe, 18.07.2006
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc pekny... jako vzdycky...

20.07.2006 19:14:00 | mistake

Jinak je fajnová.

18.07.2006 16:43:00 | šedá bílá myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí