Možná

Možná

Anotace: ***

Možná to byla jen písnička,
či bláznem složená básnička,
či jen slůvko ve ztemnělém domě,
či jen veverka si hrála na stromě.

Těch několik řádek složitých písmenek,
či málo nesrozumitelných slůvek,
či jen větra vánek v podzimním lese,
či jen pro zvířata v zoo uzavřené klece.

Možná to byl jen zlý sen,
kdy bouře změnila noc v den,
kdy poslední člověk zůstal v dešti,
kdy i krysy ztichly na smetišti.

Možná to byla jen pomatená písnička,
možná to byla jen slova pro dvě srdíčka,
možná to napsal šílený člověk,
řekni mi do ouška tvůj skutečný věk.

Možná to byla jen mladá dívka,
či jen prohnaná pro peníze slečinka,
či jen přátel krutý žert,
možná je pravda, že jsem ji skutečně chtěl…
Autor Láďa, 18.07.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí