Odvátá láska

Odvátá láska

Anotace: Je to o tom jak se postupem času vytrácí láska dvou lidí až nezbyte téměř nic.

Stromy holé a prázdné zůstaly
a mé city k tobě se dávno změnily.
Strže strmé a zrádné zůstaly.
A tvé city se také dávno změnily.

Zbývá už jen čekat až vítr odvaje zbytky listí
a doufat že se nám tím osud nemstí.
Kam se však vytratila všechna láska,
nebo to snad byla jen do loterie sázka?

Byla snad naše láska jen hrou?
Tuze ošklivou a moc moc zlou.
Proč už mi neřekneš mám tě rád?
Budem snad si jen na štěstí hrát?

Proč už není my dva, ale každý sám?
Proč se ted oddáváme, už jen sladkobolným hrám?
Láska je pryč a už se na tom nic nezmění.
Odvál ji od nás, jako to listí, vítr severní.
Autor anduine, 18.07.2006
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí