Věnování II

Věnování II

Anotace: ...jak jinak než s láskou...

Jeden pohled, jedno slovo
může brát i dávat mnoho,
proto ti teď zkouším psát,
malý dárek odeslat.
Očím dá život,
srdci dá tep,
myšlence volnost,
probudí dech,
do dlaní vloží,
co budeš si přát,
však jeho cenu
jen ty sám můžeš znát.
Autor Cecilka, 11.01.2005
Přečteno 1037x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

:o)))

22.08.2006 14:44:00 | pretorius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí