Falešná mince lásky

Falešná mince lásky

Anotace: básnička o bolesti, kterou cítí člověk když mu ten druhý v lásce lže

Kolik bolesti jen dokáže člověk marnotratný snést?
Pápěří ve větru, těžkost svitu nikomu nepatřících hvězd.
Otázky zmatené, slova z úst měkce plynou,
svírá mě u srdce, bolí, že chceš zas jinou.
Otočil ses a těžké kroky duněly chodbou tou,
kde světla nesvítí, život marný, zbitý jemnou tmou.
Jak mám být šťastná s někým, člověk nesmí zůstat sám,
dávné trápení, proč jen tebe v tlukotu srdce svého mám?
Lidé se nemilují, tak proč si to přesto říkají,
že jsi byl jen jedním z mnoha,hodiny mého života tikají.
Nebráním se opět věřit pohádkám a čekat na svého prince,
zklamal jsi, máš pro mě teď hodnotu falešné mince.
Autor callmyname, 20.07.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také bych básničku trochu poopravila, ale jinak se mi líbí. Dávám 80%.

23.07.2006 13:55:00 | evazjersina

Tak tohle znám a taky čekám. Nejsi v tom sama:) K básni bych však našel nějaké výtky...jen maličkosti. Nice.

20.07.2006 20:33:00 | Erratic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí