Každá věc má svou cenu

Každá věc má svou cenu

Anotace: ***

Dnes s bolavým srdcem budu večer hvězdám zpívat,
snad pro mé slzy se na mě budou dívat.
A tam v nebi mi snad andělé dají ten kříž,
neviditelný soud, což asi víš.
Řekls, že to nemá cenu. Ale všechno něco stojí.
Nikdy není jen jedno, ale dvojí.
Třeba jen cena našich něžných slov
by z chatrného základu udělala pevný krov.
A co cena naší lásky?
Nevyčíslitelná? Chyba lávky!
Vždycky se může něco stát
a ty pak už jen dodáš:
" Nemá to cenu, přestal jsem milovat"
Autor milenium, 20.07.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí