Nerozhodnej

Nerozhodnej

Anotace: ....o člověku, ketrýho sem milovala ale on nevi jestli chce abych ho milovala dal :-(

Nesnáším, když nevíš co chceš,
a možná proto říkáš mi hnusnou lež.

Nepochopím proč dnes říkáš ,,Miluju tě´´
a zítra mě pošleš do ři*ě.

Jsi pro mě hrozně složitej člověk,
je fakt, že by to do tebe nikdo neřek.

Ale ty svou nerozhodností děláš mi vrásky,
proto já se bojím naší společné lásky....:-((
Autor cestovatelka, 20.07.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí