Podoby lásky

Podoby lásky

Anotace: .......Kolik má vlastně láska podob a tváří..........

Často trápí mě otázka
odpověd však stále neznám
Kolik podob mívá láska
zdalipak je všechny poznám

Někdy je jak pohádka
která dobrý konec má
Jindy jako přihrádka
v které zlo se ukrývá

Jednou je jak pokušení
které v sobě vášeň skrývá
Odevzdání,ponížení
i tohle tvář lásky bývá

Erotika,smyslnost
to bývají lásky vnady
Nevěra a žárlivost
zase lásky protiklady

Z lásky někdy člověk šílí
duši svou má na kusy
Nepozná však,kdy se mýlí
lásky stisk ho zadusí

Avšak láska,to je přeci
spousta něhy,krásný cit
Co v žilách dává krvi téci
bez lásky se nedá žít
Autor Marvel13, 20.07.2006
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mocinky pekne.. nemam zadne vytky...

20.07.2006 20:51:00 | dolfik131313

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí