Copak Ti je..

Copak Ti je..

Anotace: ........láska někdy i trápení bývá........

Copak Ti je,že smutná jsi
chodíš a nevidíš světa krásy
Do Tvých očí smutek Ti pad
a z velkých slz je vodopád

Copak Ti je,že pláčeš teď
nechtěl Ti dát cos chtěla hned
Ve Tvém srdci teď pusto je
Tvoje láska už nežije

Copak Ti je,setři slzy
cos chtěla mít bude brzy
A jasný den tu bude zas
Pak uvidíš kolik má krás
Autor Marvel13, 20.07.2006
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí