Tajemství

Tajemství

Anotace: Z neš'tastné lásky...

Víš, co je nešťastná láska?

To je když jsi sám
a hlava ti praská.

Víš, co je cit?

To je když jsi sám
a jen s ní chceš být.

A víš, co je věrnost?

A víš, co je milovat?!

To je jen s jednou být
a jedné lásku slibovat.

Ty nemáš ani ponětí
o životě, smrti ani početí.

Jen jedna láska za život
ti dá, co žádná jiná,
a sebere ti všechno!
Jen jedna – tak to bývá.

A ty jsi Ta a ty to víš,
jen mi slib, že nikomu to nepovíš.
Autor G30R63, 21.07.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné tajemství ;-)

21.07.2006 09:49:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí