Boj s touhou

Boj s touhou

Anotace: ... (per se holka!:))))

Když tvé prsty hladí mi tvář otázek plnou,
Když po okraj naplníš mysl mou něhou,
Kdy tančí mi prsty po lemu tvé košile,
Kdy mapuju záhyby tvé šíje,
Toužím.
Po poslední knoflíček a dál už ne,
Však utajit, co chci, je marné.
Tvé oči, tvé rty prozrazují,
Když cítím tvé teplo v sobě, smysly mě opouštějí.
Já vím, co chci, však bojím se vyslovit ta slova:
Já tě mám totiž …
Autor Miiemu, 21.07.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí