Konec

Konec

Anotace: clovek nekdy moc premysli

Jsem na pokraji sil,
už ubíhá mi mír
nevidím přes slzy
přes smutek
co ukazuje mi konec stranek.
Jsem v tom sama
a mám strach
nedokáži otevřít se vám
úplné dno,
už nevidím světlo,
přes zeď co ukazuje mi co jsem
končím jsem nic,
pláču chci pryč,
odcházím,nemám nic.
Autor Héďa2, 21.07.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí