Při písních

Při písních

Anotace: Jak mi bylo, když lidé zpívali v písničkách o svých láskách, a já přitom žádnou neměla..

Každou noc s vroucným přáním chodím spát,
abys mě zas jako dřív měl ze všech nejvíc rád,
vím, že tamty krásné časy ničím nevrátím,
ale snaha se cení, tak se aspoň hloupě snažím.

A z Winampu hraje super píseň,
hlasně a na mě řve tu slibně:
We’re never alone, never alone
i’m in love, i‘m in love...

Každý večer toužebně sním o noci probdělé,
kdy by lehce přejížděly Tvé prsty po těle,
kdy by žhnoucí polibky skryly moje činy zlé
kdy z nás dvou ještě nebyli takoví nepřátelé.

A z Winampu se line píseň,
jemná melodie a hezká slova:
Oh, how much i miss you,
love me and i will love you...

Každý večer přemýšlím, kolikrát tak ještě naletím
hezkým slovům a slibům, co prolítly stoletím,
zasekly se do srdce a teď ho škubou na kusy,
aspoň vidíš, kolik utrpení mě stály Tvý pokusy.

A z Winampu mě píseň těší,
že přijde láska a bude větší:
It’s easy to love somebody,
and it is wonderful thing...

Věřím tomu, ale nedokážu se víc smát,
když Tě vidím, rozum mi zůstává stát,
v noci nespím, jenom brečím,
už nevím jak lásku svou zastavit...
Autor Yves, 21.07.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí