Věž z klamů

Věž z klamů

Anotace: I ten nejkrásnější sen zůstává pořád jenom iluzí.

Moje dívka krásná je.
Dodává mi důvěru.
Hebce hlavou pohupuje,
nepřipouští nevěru.

Ve větru jí vlasy planou,
jako oheň jasné jsou.
Moji ruku jemně hladí,
pocity mé k srdci jdou.

Říká mi,že miluje mne,
od rána až do noci.
S naší láskou převelikou,
není už nám pomoci.

Budu při ní v dobrem, špatném,
bydlet v domě za sklem matném.
V domě bílém, s milým pejskem,
se zahradou, s malým rejskem.

Jak z pohádky vystřižené,
budeme si sladce žít.
Rádi, že jsme spolu jenom,
o děťátku budem snít.

Zdá se vám to příliš hezké ?
Máte pravdu.
Je to lež.
Sic já takou dívku neznám.

Z představ,
klamů,
stavím věž.
Autor MadJack, 22.07.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to moc pěkný....:)

22.07.2006 19:39:00 | Janica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí