Konečně konec

Konečně konec

Anotace: Nikdy nejsem spokojená...

Dočkala jsem se konečně
po tak dlouhé době
půl roku sme patřili jen sobě
netvářím se teď příliš vděčně
přála jsem si konec mezi námi
když jsem ho zrealizovala
srdce a duše obdrželi četné rány.
Autor Jarra Wen, 22.07.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí