Věčný sníh

Věčný sníh

Anotace: 18:53

Slza za slzou,
jedna za druhou,
po tváři mi stékají.
Když tě vidím odcházet,
šeptám za tebou:
,,Vrať se mi"

Vím, že nemáš důvod.
Vím, že ohlížet se nebudeš.
Ale vím, že tě rád mít budu vždy
je mi jedno jak a kdy,
ale jednou se sejdeme...

Tam kde věčně padá sníh,
tam kde chlad je vyznání,
tam kde touha není hřích,
tam kde zvony vyzvání.

Slza za slzou,
na tváři mi mrzne
jedna za druhou
v led se tiše mění.

Věčný sníh však nikde není
a ten kraj byl snad jenom sen.
Když budu mlčet, co se změní ?
Dovol mi žít ještě aspoň den.

Jedna za druhou vločka k zemi padá
jedna za druhou mi šeptá, že mě nemáš ráda.
Autor deSolAxe, 22.07.2006
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí