brání nám...

brání nám...

Anotace: ....

Chtěli jsme víc než nám patřilo,
nemáme už ani to málo,co dříve nám stačilo.
Už nemáme jeden druhého...

Ty nemáš mladou...
Já nemám mladého...

Pořád jsme spolu,a přesto každý sám.
Jsme si tak blízko,a přesto strašná dálka braní nám.
Brání nám v dotecích,v polibku,v obyčejné puse,
brání nám v tom,aby se do sebe propletli naše ruce.

Aby se propletli při bouřce,až budu se bát,
a ty,že mě miluješ, mi mohl najevo dát.
Autor Janica, 22.07.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí