Po 3začínám

Po 3začínám

Anotace: Já ho stejně miluju ať si ostatní říkají co chtějí..jen doufám že on je na tom stejně jako já :)za komentář budu vděčná(a v zklamani je to jen proto,že zklamaná budu a byla jsem od toho člověka)

Zase jsi tu a stojíš předemnou.
Tak jako kdysi pokoušíš se moje srdce odemkout.
V rukou pořád svíráš odemne klíč
a v sobě skrýváš ten stejný chtíč.

Pořád Tě mám ráda tak jako kdysi.
Avšak moje důvěra k Tobě jenom na krajíčku vysí.
Chci Ti zase věřit a v náručí obejmout,
na krásné chvíle zase si vzpomenout.

Říkáš spousty krásně něžných vět
i když se opakují.Tak já tě chci zase zpět!
Změnil jsi se.A já tomu chci i věřit.
Budeme snad spolu na těch pár vzácných vteřin.

Je mi s Tebou krásně a ničeho se nebojím.
Jen prosím, ať už se o tvých nevěrách nikdy nedovím.
Co oči nevidí srdce nebolí,měj mě rád jako já Tebe,
vzlétneme jako vlaštovky na jasně modré nebe.

Září v mích očich plamínky štěstí a naděje,
bez Tebe se mi už nic dobrého v životě neděje.
Vztahuji ruku do výše k oblakům,
propadám Tobě a propadám rozpakům.

Červené tváře láskou mi hoří, vždyť máme se rádi.
Jsme pořád spolu, i když slunce za obzor se sklání.
Na nic už nemyslím, mám přeci lásku.
A na čele ani jedinou vrásku.
Autor BlackAngel, 22.07.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí