Kuba

Kuba

Anotace: Je to básnička o tom jak se holka v jednoho kluka velmi zmýlila.

O tobě jsem chtěla báseň psát,
ale nevěděla jsem, že budeš lhát.
Myslela jsem, že mě miluješ,
ale proč mě před partou hubuješ?
Myslela jsem, že jim povíš,
jak se ke mně hodíš.
Věděla jsem, že se za mě stydíš,
protože na jiné holky hledíš.
A když si na tebe vzpomenu,
div, že se v slzách neutonu.
Teď mi zbyly oči pro pláč,
a já vím jaký jsi lhář.
Autor smaragd1, 23.07.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí