Proč pláčeš ?

Proč pláčeš ?

Anotace: ....Láska není vždycky jenom o štěstí.......

Proč pláčeš má milá
to Ti nesluší
Tvář svou nastav slunci
ať slzy osuší

Proč pláčeš má milá
to se nedělá
Rozhlédni se kolem
a buď veselá

Proč pláčeš má milá
k čemu je ten žal
Nikdo tady není
kdo by za to stál

Proč pláčeš má milá
jen se podívej
Jak je život krásný
tak se usmívej

Proč pláčeš má milá
že Tě nechal být
Copak jiné nevidíš
které můžeš mít

Tak neplač má milá
byl to jen zlý sen
Co se z ránem vytratil
z Tvojí duše ven
Autor Marvel13, 23.07.2006
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný nadhled, ale ne vždy je to tak snadné, zvlášť pro ty, kdo pláčí. Velice příjemná a pěkná báseň. Má své kouzlo.

23.07.2006 14:02:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí