nejsmutnejsi....:-(

nejsmutnejsi....:-(

Anotace: ..............škoda že to nebyl jen sen a já se nemůžu jen tak probudit a dál šťastně žít :-(((( Ach jo....co si mi to udělal? :-(((

Všecko mi tě připomíná,
černý den se s černou nocí střídá.
Ty si mě krutě opustil
aniž bys věděl čeho ses dopustil.
Byl si pro mě vzdych i voda,
i když ubližoval si mi zas a znova.
Nedokázal si mě do náručí vzít
a nedal si mi lásky z tvého srdce pít.
Ty si mě nemiloval, ty jen rád si mě měl
proč jen si říkal, že za ženu by si mě chtěl?
Nikdy bych nikomu nevěřila
co za krutost se s srdci sladkého méďi skrývá.
Vždy když mi bylo nejhůř tak ty si tu nebyl
a právě tím si naši lásku zabil.

Chci se probudit a zjistit, že to byl jen sen,
cítit tě zas vedle sebe a naplno si s tebou prožívat každičký den
Vědět, že ty si tu vždy pro mě
a že dokážeš mi pomoci skormně,
že když mi bude nejhuř, že mě obejmeš a políbíš
a naší lásku tak zachráníš...
Autor cestovatelka, 23.07.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem si až nedávno uvědomila, že smrt není největší Boží trest, že je to spíš vysvobození, ale láska je ten trest. Básnička krásná, sice to nemá moc melodii, ale je tak smutná a hezká, že to vůbec nevadí. Stejně mě dostala.

23.07.2006 19:12:00 | Lucille

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí